top of page

Lazer liposuction işlemleri

Lazer liposuction işlemlerinde ile düzeltici organları arayanlar için lazer liposuction en popüler hızlı düzeltmelerden biridir. Ancak gerçek olamayacak kadar iyi görünen bir şey gibi yağ azaltma prosedürü birkaç dezavantajla birlikte gelir özellikle de cildiniz gevşekliği alamazsa.

Ankara lazer liposuction işleminde cilt sarkma cepler ulaşılması zor yağ büstü kozmetik cerrahi kullanma amacı yenebilir. Yeni tasarlanmış lazer lipoliz tekniğinin geldiği yer, geleneksel Ankara liposuction'ın ayrıldığı yeri alıyor. Araştırmacılar bu gelişmiş tekniğin optimum vücut heykelinin anahtarı olabileceğine inanıyor ve bulgularının haberlerini bu hafta bilimsel toplantısına getiriyorlar.

Lazer liposuction ile vücut yağını eritmek için lazer liposuction işlemleri çeşitli dalga boylarında fiber optik lazerlerden ısı kullanan minimal invaziv bir prosedürdür. Bu lazer liposuction'dan farklı bir süreçtir ve bu da vakum emme kullanarak vücuttan yağ çıkarmayı içerir. Lazer lipolizinin yararı protein kollajeninin üretimini teşvik ederek cildi daha gergin hale getirmesidir. Bazı küçük ağrı ve morarma şikayet rağmen hastalar, herhangi bir önemli komplikasyon muzdarip değildi.

Klinik sonuçlar, üç yıllık bir süre boyunca hastanın lazer lipoliz ve lazer liposuction prosedürlerinden alınmıştır. Araştırmacılar hastaların genel olarak vücudun farklı bölgelerinde önemli miktarda yağ kaybettiğini ve cilt sıkılığında bir artış olduğunu keşfettiler.

bottom of page