top of page

Ankara meme buyutme

Ankara meme estetiği ile yapılan meme büyütme göğüsleri olan insanlar da büyütme yoluyla göğüslerinin boyutunu bile isteyebilirsiniz.

Ankara meme büyütme ameliyat diğer adaylar arasında göğüsleri beklendiği gibi gelişmeyen insanlar var. Sağlık sigortası seçmeli kozmetik işlemleri kapsamaz. Bazı meme büyütme ameliyatı Ankara ilindetaşıyıcıları da koşulları veya sonra veya kozmetik cerrahi sonucu ortaya çıkan komplikasyonları kapsamaz. Ayrıca prosedür ve kurtarma ile ilgili zaman maliyetlerini göz önünde bulundurun. İlk iyileşme sadece bir meme büyütme beş gün arasında sürse de, ağrı ve şişliğin ortadan kalkması birkaç hafta sürebilir.

İlk ağrıdan kurtulurken meme büyütme Ankara ilinde yapılan ameliyat sonrasında prosedürün günü için işten uzak tatil süresini ve birkaç gün sonra da tatil süresini ayarlamanız gerekir. Ayrıca doktorunuz bir aracın çalıştırılmasını tehlikeli hale getirecek güçlü ağrı kesici ilaçlar reçete edebilir. Prosedürüne meme büyütme ameliyatı gidip gelmen gerekecek. Gerekli ağrı reçetelerini alırken birinin sizi sürmesi gerekecektir. Diğer nadir komplikasyonlar göğüs ağrısı ve nefes darlığı içerir. Bunlar hastaneye yatış gerektirebilecek tıbbi acil durumlardır.

Plastik cerrahınızdan Ankara meme büyütme estetiği ameliyatı tamamen temizlendikten sonra normal aktivitelere tekrar başlayabilirsiniz. Tekrar egzersiz yapmak gibi aktivitelere başlamanın güvenli olduğu zaman size bildirirler.

bottom of page