top of page

Ankara burun estetiği

Ankara burun estetiği ameliyatında kişinin burun yapısı ile burun estetiği oluşmasında ameliyattan sonraki birkaç hafta boyunca sınırlıdır. Burnunuzu altı hafta boyunca herhangi bir yaralanmadan koruyun burun estetiği ameliyatı sonrasında gözlük takmayın ve yüzünüzü yıkarken dikkatli olun.

Burun estetiği ameliyatında açık veya dış rinoplasti burun estetiğinde iki burun deliğini ayıran kolumella deri ve kıkırdak altında çok küçük bir yatay kesi yapmayı içeren bir tekniktir. Buna Ankara burun estetiğinde denir ve sol ve sağ burun deliğindeki katılır. Bu dış kesi ile cerrah değiştirilmesi gereken tüm dokuları görebilir. Bu son derece hassas bir düzeltme ile sonuçlanır. Sizi küçük burun estetiği Ankara ameliyatında bir yara izi ile terk ederken bu yara sadece birisi burnunuzun altında yukarı doğru bakıyorsa görülebilir.

Bunun yanında hem açık hem de kapalı yöntemi kullanarak sayısız burun işi gerçekleştirdi. Deneyimlerinde Ankara burun estetiği açık yöntem daha yüksek bir memnuniyet oranı ile daha yumuşak ve daha doğal görünümlü bir sonuç sağlar. Bu yüzden size mümkün olduğunca az miktarda yara izi vermek için cerrahi tekniklerini rafine etti. Hastalarımız açık rinoplasti yapsalar bile yaralarından şikayetçi değiller çünkü neredeyse görünmez. Burun estetiği ameliyattan sonra enfeksiyon riskini önemli ölçüde azaltmaya yardımcı olan basit ama önemli bir önlemdir. Rinoplasti sonrası enfeksiyonlar oldukça nadirdir, ancak bu riski güvenliğiniz ve genel refahınız için mümkün olduğunca azaltmanın daha iyi olduğuna inanıyoruz.

Herhangi bir cerrahi prosedürde olduğu gibi Ankara burun estetiği rinoplasti küçük bir enfeksiyon riski taşır. Rinoplasti genellikle genel anestezi altında yapıldığı için burun estetiği işlem başlamadan önce antibiyotik uygulanır.

bottom of page